Contact

Huisartsenzorg Delft is gevestigd in Medisch Centrum Delft:

Beukenlaan 4a
2612 VC DELFT

Telefoon: (015) 213 53 58
Spoed: (015) 213 53 58, toets dan 1
E-mail: info@huisartsenzorg.nl

Het Medisch Centrum Delft ligt achter het verpleeghuis De Bieslandhof. Voor een routebeschrijving met het openbaar vervoer klikt u hier.

Vanaf de Van Miereveltlaan slaat u vlakbij bushalte De Bieslandhof de Lindelaan in (u ziet supermarkt Plus). Vrijwel direct kiest u rechts de weg/oprit naar De Bieslandhof (dit is al de Beukenlaan). Op het terrein van De Bieslandhof volgt u de borden ‘Medisch Centrum Delft’.

PAS OP: het Medisch Centrum Delft heeft een zeer geringe parkeercapaciteit. U parkeert in een zogenaamde Blauwe Zone waarvoor u een parkeerschijf nodig heeft. Parkeert u buiten een parkeervak, dan riskeert u een bekeuring. Parkeert u op een van de huisartsenparkeerplaatsen, dan geldt een wegsleepregeling. We adviseren u daarom zo veel mogelijk met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets naar de praktijk te komen.

Huisartsenvisite

Bent u niet in staat om zelf de praktijk te bezoeken, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, dan is het mogelijk dat de huisarts u thuis bezoekt. Daarvoor vraagt u telefonisch een huisartsenvisite aan: iedere werkdag tussen 08.00 uur en 11.30 uur via telefoonnummer (015) 213 53 58. De doktersassistente of praktijkondersteuner beoordeelt samen met de huisarts in hoeverre een huisartsenvisite noodzakelijk is. Vaak blijkt dat de huisartsenpraktijk meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling heeft. Wellicht ten overvloede: het is allesbehalve de bedoeling dat de huisarts een visite aflegt voor het geval u geen tijd of vervoer heeft om de huisartsenpraktijk te bezoeken.