Een afspraak

Huisartsenzorg Delft werkt uitsluitend op afspraak

U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 11.30 uur telefonisch een afspraak maken voor een consult: (015) 213 53 58.

U kunt ook een e-consult afspraak maken.

Maakt u telefonisch een afspraak voor een consult, dan vraagt de doktersassistente wat de reden is voor het consult. Dit is noodzakelijk om in te schatten wat de aard en het spoedeisende karakter van uw medische klacht(en) en/of vragen is. Net als de huisarts zijn de doktersassistentes en praktijkondersteuner gehouden vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een consult duurt vijftien minuten

Heeft u meerdere medische klachten en/of vragen, meld het de doktersassistente van tevoren zodat ze met u een afspraak maakt voor een uitgebreid consult (30 minuten).

Telefonisch consult

Wilt u onderzoeksuitslagen bespreken en/of heeft u een korte medische vraag voor de huisarts? Maak dan een afspraak voor een telefonisch consult. Dit doet u door tussen 08.00 uur en 11.30 uur te bellen met (015) 213 53 58.

Ons team

Huisartsenzorg Delft werkt met een team van ervaren huisartsen, doktersassistentes en een praktijkondersteuner. Hun werkdagen vindt u hier.