Coronamaatregelen

Maatregelen Coronavirus

Door het Coronavirus (Covid19) verloopt uw bezoek aan het Medisch Centrum Delft en onze huisartsenpraktijk anders dan u gewend bent. We willen het voor u, voor de andere patiënten en voor onszelf zo veilig mogelijk houden. Volg daarom alstublieft de volgende regels op:

  • Draag in het centrum altijd een mondmasker.
  • Volg in het centrum de aangegeven routes.
  • Houd afstand tot andere patiënten.

Natuurlijk kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor al uw gezondheidsvragen. Helaas is het voorlopig niet mogelijk om online een afspraak te maken. We leveren zorg zo veel mogelijk per telefoon of e-consult. Ook is het mogelijk om een beeldbelafspraak te maken. De aanvraag van recepten, verwijzingen en dergelijke verloopt zo veel mogelijk via e-mail.

Als we denken dat we u moeten zien in de praktijk, dan maken we met u een afspraak. Hiervoor vragen we u het volgende:

  • Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft. Voor andere vragen: neem eerst telefonisch contact op.
  • Kom niet te vroeg naar de praktijk (maximaal vijf minuten voor aanvang van uw afspraak).
  • Kom zo mogelijk zonder begeleider.
  • Als u luchtwegklachten of koorts heeft, dan mag u niet naar de praktijk komen! Neem in dat geval telefonisch contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.

We danken u hartelijk voor uw medewerking.

Testen op Corona

Als u klachten heeft die kunnen wijzen op een Corona-infectie, dan belt u de GGD: (0800) 1202. U kunt ook online een afspraak maken via de Coronatest website van de Rijksoverheid. Als u positief getest bent (u heeft dus een infectie met het Covid19-virus), dan geeft u dit aan ons door.

Als uw klachten ernstiger zijn of u denkt dat het nodig is om de de huisarts te bezoeken, dan neemt u telefonisch contact op met de praktijk.

Als u geen klachten heeft, maar u heeft een test nodig voor bijvoorbeeld een reis of een congres in het buitenland: neem dan tijdig contact op met een reizigersvaccinatiecentrum of met KLM health services (Schiphol).