Vacature doktersassistente

“Wat het werk in deze praktijk zo leuk maakt, is dat je in een prettige sfeer voor de eigen huisartsen werkt en dat je daarnaast de fijne, laagdrempelige samenwerking hebt met de assistentes van de andere praktijken.” Aan het woord is Aline Tóth, die al 22 jaar met veel plezier in de praktijk werkt. Wat het werk in deze praktijk eveneens kenmerkt, is dat het team klein en gezellig is, plezier heeft in het werk en zorg voor elkaar voorop heeft staan. De processen lopen naar tevredenheid en ze staan open voor je ideeën ter verbetering. Zo is er dagelijks overleg met de huisartsen. Wil je in de pauze naar het centrum van Delft wandelen? Dan is dit voor jou de juiste plek!

Huisartsenpraktijk Hermsen is een door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geaccrediteerde praktijk en maakt onderdeel uit van een HOED. In de praktijk werken een praktijkhouder, een huisarts in loondienst, drie doktersassistentes, een POH-somatiek, een POH-somatiek in opleiding en een POH-GGZ. Het team doktersassistenten bestaat nu uit ervaren assistentes. Hoewel ervaring fijn is, is het geen vereiste. Omdat we een internationale patiëntenpopulatie hebben is enige beheersing van het Engels noodzakelijk.

De werkdag
– Je begint met telefonische triage: je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten die een beroep doen op jou of op de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je geeft zelfzorgadviezen en regelt de afspraken voor het spreekuur en de visites voor de huisartsen.
Kortom: je bent de spin in het web!
– Je houdt een assistente-spreekuur waarbij je, afhankelijk van je ervaring, medische handelingen verricht.

Profiel
– Je bent een echte teamspeler; samen met ons zorg je ervoor dat je de patiënten zo goed mogelijk helpt.
– Je bent leergierig, zodat je ook met minder ervaring snel taken eigen maakt.
– Je kunt goed plannen en organiseren en je bent stressbestendig.
– Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar. De werkdagen zijn in overleg.
– Een afgeronde opleiding als doktersassistente heeft de voorkeur, maar als je die bijvoorbeeld over zes maanden voltooit, is dat geen belemmering.
– Als je geen ervaring hebt als doktersassistente, vindt ons team het leuk je te begeleiden en je te leren je de taken van doktersassistente eigen te maken.

Wat bieden wij?
– Je werkt in een goed georganiseerde praktijk met fijne, geduldige collega’s.
– Je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Huisartsenzorg.
– Je werkt met het gebruiksvriendelijke Huisartsen Informatie Systeem (HIS) Medicom.
– Je kunt inhoudelijke bijscholing en nascholingen volgen of juist een scholing op het gebied van bijvoorbeeld vitaliteit of persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Stuur je cv met een korte motivatie per e-mail naar Sascha van Buuren, interim praktijkmanager: svanbuuren@zel.nl.
Heb je vragen over de functie of de sollicitatie, stuur een e-mail naar: svanbuuren@zel.nl of bel naar 015-213 53 58.
Het is natuurlijk mogelijk om mee te lopen met de assistentes in de praktijk zodat je een beter beeld krijgt hoe het werk in de praktijk eruit ziet.
Nadat je sollicitatie bij ons binnen is, laten we je binnen drie werkdagen weten of we je uitnodigen voor een gesprek.